Kategórie
 
 
 
 
 
 

1. Tatinov BLOG - Úvod

1. Tatinov BLOG - Úvod

Autor: Michal  |  Loveki.sk          Dátum: 29.07.2020

Milí budúci čitatelia, v úvode a prvom článku by som sa rád predstavil, priblížil Vám, o čom budem písať a vysvetlil Vám, prečo tento BLOG vznikol.

"Som si takmer istý, že naštvem nejednu z Vás - môj pohľad na vec sa nie vždy bude zhodovať s pocitmi, ktoré ste prežívali, alebo prežívate - vopred sa Vám ospravedlňujem a prosím o istú dávku pochopenia."

Moje meno je Michal, tento rok oslávim 32. narodeniny a v decembri 2019 som sa stal rodičom - otcom.

Rozhodol som sa priblížiť rodičovstvo z pohľadu otca pre ostatnýh oteckov, ale aj maminy, ktoré si tým prešli, alebo len prejdú. Som si takmer istý, že naštvem nejednu z Vás - môj pohľad na vec sa nie vždy bude zhodovať s pocitmi, ktoré ste prežívali, alebo prežívate - vopred sa Vám ospravedlňujem a prosím o istú dávku pochopenia. Určite upokojím nejedného otecka, pretože situácie popíšem tak, ako som ich vnímal ja a pridám občas aj realitu a teda rozdiel medzi pohľadom muža a ženy, ktorá to prežíva na vlastnej koži.

Vrátim sa v čase o 15 mesiacov a postupne vám popíšem ako som prijal správu, že o 9 mesiacov budem tatino, ako som vnímal moju milovnaú manželku, čo sa medzi nami zmenilo a ako tých 9 mesiacov ovplyvnilo naše životy. Vo viacerých článkoch Vám priblížim pohľad muža - budúceho otca na tehotenstvo, návštevy lekára, ale aj problémy s tým súvisiace. Prejdeme si prípravami na príchod bábätka na tento svet, ale aj domov. Popíšem Vám ako prebehol pôrod - narodenie nášho dieťatka a ako sme sa na to ne-pripravili. Poviem Vám, ako dopadli prvé hodiny v úlohe otca - rodiča a budem pokračovať mesiac po mesiaci až do dnešného dňa.

Dnes má naše bábätko 7 mesiacov a napriek všetkému (dostaneme sa k tomu) som si istý, že to bolo najlepšie rozhodnutie v mojom a našom živote.

Tak poďme teda postupne na to… 

 

Odporúčam aj 2. TATINOV BLOG - Chceme bábätko alebo 3. Tatinov BLOG - "asi budeme od teraz nakupovať viac”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia